```

Hodnocení obchodu

4,8 47 hodnocení
Přidat hodnocení
5
43x
4
2x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
OK Avatar autora Olga Kindlová | 18.4.2024
Libila se mi komunikace a zakazka byla vyrobena rychle a moc hezky
Avatar autora Markéta Černá | 14.4.2024
JA Avatar autora Jarmila Aldersova | 8.4.2024
skvělé ,rychle vyřízení,bez problému další úpravy
JO Avatar autora Jaroslav Oliva (Administrátor) 10.4.2024
Je to naše přednost, že se zákazníkovi snažíme maximálně vyjít vstříc. Děkujeme za reakci a mějte se krásně
D Avatar autora Dan | 3.4.2024
Rychlá domluva, skvělá komunikace, rychlé doručení. DOPORUČUJI !
JO Avatar autora Jaroslav Oliva (Administrátor) 10.4.2024
Lahve na zakázku jsou opravdu originální. Vaše pojetí dárkových lahví bylo moc hezké, rádi jsme je vyrobily. Děkujeme za pochvalu
M Avatar autora Michaela | 28.3.2024
Můžu doporučit,rychlé doručení.bezchybná komunikace.Když byl nějaký problém okamzitě vyřešen.Sklenička krásná.Jsem spokojená.
JO Avatar autora Jaroslav Oliva (Administrátor) 10.4.2024
Ano, občas se stane poškození přepravou, my samozřejmě hned po podání reklamace vyrábíme nový výrobek, víme, že kolikrát se musí stihnout narozeniny apod. :) Jsme rádi že jste si vybrala nás.
Avatar autora | 26.3.2024
Děkuji za rychlé vyřízení zakázky.
KP Avatar autora Kateřina Petrová | 19.3.2024
Výborná komunikace, rychlé dodání, kachlička nádherná. Můžu jen doporučit
JO Avatar autora Jaroslav Oliva (Administrátor) 10.4.2024
Pamětní desky jsou naše specialita, zvlášť dlaždice děláme podle vlastního technologického procesu a vzhled je prostě jedinečný. Až slouží co nejdéle. Děkujeme
Avatar autora | 13.3.2024
Pěkné provedení,výborná komunikace
Avatar autora | 11.3.2024
+ Krásné, spokojenost, rychlé dodání

doporučuji všem. Úžasné
JO Avatar autora Jaroslav Oliva (Administrátor) 10.4.2024
Objednávky se snažíme odbavit vždy co nejrychleji, při náhledech se doba trochu protáhne, ale zase doladíme výrobek přesně podle Vašich představ. Moc nás těší Vaše spokojenost, asi to děláme fakt dobře:)
ZM Avatar autora Zdenka Mrózková | 8.3.2024
Veliká spokojenost,krásná práce,rychlé dodání,děkuji.
AP Avatar autora Anna Prejzková | 3.3.2024
Výborná komunikace, rychlé dodání a krásná práce.
J Avatar autora Janaschif | 1.3.2024
Super práce, krásná sklenička, rychlé dodání.
JO Avatar autora Jaroslav Oliva (Administrátor) 10.4.2024
Skleničky a lahve máme rádi a umíme je. Výhoda je zakázková výroba přesně pro Vás. Děkujeme a mějte se fajn
ČK Avatar autora Čiháková Klára | 26.2.2024
Rychlé dodání a krásná práce.
Avatar autora Otilie Študlarová | 23.2.2024
VP Avatar autora Václav Petrželka | 15.2.2024
Velice spokojen, super jednání a komunikace
VR Avatar autora Vladislav Rot | 13.2.2024
Super domluva a ochota!!! A výsledný produkt perfektní!!! Nemám co bych vytknul...
JO Avatar autora Jaroslav Oliva (Administrátor) 10.4.2024
Děkujeme za reakci, moc nás těší zpětná vazba.
Avatar autora | 4.2.2024
+ Rychlé vyřízení, zboží přesně podle zadání, naprostá spokojenost

Avatar autora | 1.2.2024
+ Více možností nápisu na desku,docela rychlé dorucení

JO Avatar autora Jaroslav Oliva (Administrátor) 10.4.2024
Děkujeme, snažíme se uspokojit i individuální potřeby.
LS Avatar autora Lucie Svobodová | 22.1.2024
MS Avatar autora Monika Stejskalová | 20.1.2024
Velmi rychlé jednání a dodání 👍

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 48